Om koret

IMG 2091

Billedet er taget ved julekoncerten 2017

BMK består af knapt 30 medlemmer.

Vi øver torsdage kl. 18.30-21.o0 i musiklokalet på Søndermarksskolen i Rønne. Midtvejs holder vi en mindre pause, hvor vi kan få hygget med hinanden. Man medbringer selv lidt

forfriskning. Et par gange hvert sæson har vi "lange lørdage", hvor vi synger fra 10 til 15.  Se mere i aktivitetskalenderen.

Vi betaler kontingent - pt. 600.- pr. halvår. Har du lyst til at prøve at synge med os, er du velkommen til at møde op til et par gratis korprøver først.

Vi er altid glade for at få nye medlemmer!

Kontakt formanden Helle Friberg på mobil 51538117  - mail helle.friberg@hotmail.com

Om vores dirigent:

Sigga flyttede til Bornholm i maj 2018 og har med stort engagement taget hånd om vores kor, da vi stod uden dirigent - ja, hun pendlede hele foråret for at træde til med det samme.

Sigga er cand. phil i musik samt cand. mag. i musik og psykologi fra Aalborg Universitet og har sunget med i bl.a. Muko, Ars Nova og Radiokoret. Hun har ud over at være kantor ved Esajas Kirke, hvor hun har dirigeret 3 kor, også været dirigent for Det islandske Kvindekor. Kirkesanger, solist, sangunderviser og meget mere kan tilføjes.

Vi har en Facebookgruppe hvor man kan følge vores aktiviteter: https://www.facebook.com/groups/308198039221847/?ref=hovercard

Vi er en "folkeoplysende organisation" og du kan læse vores vedtægter her

Vi er medlem af Kor 72